Tervetuloa kalaan

Kala-ToVi järjestää ohjattuja kalastusmatkoja ympäri vuoden pääasiassa Salon, Teijon, Särkisalon ja Kemiönsaaren merialueilla sekä Salon seudun sisävesien kirjolohikohteilla, mukaan lukien Teijon Kansallispuiston alue. Avovesiaikaan liikutaan veneellä, johon mahtuu neljä asiakasta.

Kohdekaloina ovat merialueella hauki, kuha ja ahven. Aikaisin keväällä myös siianonginta kuuluu ohjelmistoon. Sisävesillä kohdekaloina ovat istutetut taimenet, siiat ja kirjolohet.

Avovesiaikaan kaloja pyydetään virveleillä ja mahdollisesti onkien. Talvikalastuksessa käytössä on perinteisten pilkkivapojen lisäksi nykyaikaiset talviongintaan tehdyt pienoisvirvelit, joilla suuretkin hauet saa turvallisesti ja varmasti väsyteltyä. Kalastusvälineinä käytetään laadukkaita virveleitä sekä useiden eri valmistajien nykyaikaisia ottivieheitä.

Opas / oppaat ovat Kalastusoppaan ammattitutkinnon suorittaneita, omat alueensa erinomaisesti tuntevia ammattilaisia. Kala-ToVin yrittäjä Ville on myös Kalatalouden Ammattikorkeakoulun käynyt Iktyonomi ja entinen kalastusviranomainen.

Villellä on lisäksi kolme IGFA:n (International Game Fishing Association) myöntämää kalastuksen maailmanennätystä, ensimmäisenä henkilönä Suomessa.