Kalan ja muiden tuotteiden myynti

Kalan lisäksi meillä on myytävänä muita meidän omia lähiruokatuotteita sesonkikausina. Sekä itsetehtyjä värikoukkuja, pulverimaalattuja jigipäitä sekä vertikaalijigipäitä.

Kalastusta ja kalankäsittelyä ammattitaidolla ja vastuullisesti


Kala-ToVi:n käyttämät verkot ovat minimissään 50mm silmäkoolla, millä estetään varsin tehokkaasti alamittaisten ja ei-kutukokoisten kuhien joutuminen saaliiksi.
Lisäksi verkkoihin toisinaan jäävät suuret, elossa olevat emokuhat vapautetaan. Tällä halutaan varmistaa kalojen hyvän perimän säilyminen kalavesissämme.
Kala-ToVi myy siis vastuullisesti pyydettyä ja huippulaadukasta kalaa niitä arvostaville yksityishenkilöille ja lähiseudun ravintoloille.

Kala-ToVin kalahinnasto 2019 sis. alv 14%

Tuote Pakkauskoko Hinta
Nahaton kuhafile 400-700g 29€/kg
Ruodoton kuhafile 400-700g 33€/kg
Nahaton haukifile 500-900g 10,50€/kg
Ruodottomat haukipalat fileestä 400-700g 17,50€/kg
Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää ja varaa kalat meiltä:
  • Ville Toivonen, p. 040-57 90 179

Huom!

Varaa kalat mieluiten etukäteen. Kalat noudetaan meiltä Perttelin Hähkänältä, osoitteesta katajarinne 1, 24280 Salo. Tai voit kysellä toimitusta, meidän omien menojen mukaan.

Kalat on vastuullisesti pyydetty Teijon merialueelta. Kalat käsitellään omassa elintarvikehuoneistossamme Perttelin Hähkänällä. Kalat fileoidaan, vakumoidaan ja jäädytetään -26 asteeseen vuorokauden sisällä siitä, kun kala on nostettu merestä. Tällä tekniikalla voimme taata kalan tuoreuden, kun se sulatetaan. Kalat suositellaan sulatettavaksi jääkaappilämpötilassa noin vuorokauden ajan, riippuen pakkauksen koosta.

Toimitamme kalaa myös muissa muodoissa. Kalastus keskittyy kylmän veden aikaan, joten kysy rohkeasti parasta saatavilla olevaa kalaa suoraan kalastajalta.Käsintehtyjä 3-haaravärikoukkuja sameaan ja kirkkaaseen veteen ahvenille ja kuhille. 3kpl/5€.


VMC:n huippukoukkuihin käsin valettuja ja pulverimaalattuja jigipäitä ahvenille ja kuhille. 3kpl/5€.